ISO60 - betere isolatiewaarden

Modern en robuust (standaard een gesloten opbouw)
De ISO60 sectionaaldeur is net als de ISO40 voor elke situatie perfect te configureren. Aan de buitenzijde is het verschil tussen beide type deuren niet te zien. Het verschil zit in de 60 mm kern, deze bezit betere warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen. Ook is het deurblad stijver en sterker en bezit een hogere windbelasting. Kortom topkwaliteit met een moderne en eigentijdse architectuur en toepasbaar in bijna alle inbouwsituaties door de verschillende soorten beschikbare railsystemen.

Trendy uitstraling (beplating en kleurstelling)
De huisstijl van Alpha is voor de ISO40- en de ISO60-deur hetzelfde, de horizontale microprofilering van de beplating geeft beide type deuren een moderne uitstraling. Voor zowel de ISO40- als ook de ISO60-deur zijn er maar liefst 10 standaard en meest gangbare kleuren beschikbaar. Zit de gewenste kleur er niet tussen, dan bestaat de mogelijkheid om de ISO60-deur in de gewenste klanspecifieke kleur te coaten.

De functie van licht (toepassen van vensters en ramen)
Naast het creëren van lichtopbrengst in een ISO60-deur is de isolatiewaarde belangrijk. Alpha biedt diverse mogelijkheden met of zonder een thermische ontkoppeling en zelfs zijn lichtsecties mogelijk met drievoudige geïsoleerde beglazing om de isolatiewaarde zo hoog mogelijk te houden. Kortom functionaliteit behoeft niet ten koste te gaan van technische eigenschappen of design.

Een deur met een deur (toepassen van een loopdeur)
Ook voor de ISO60-deur is het productieproces zo ingericht dat er extra aandacht is besteed aan technische oplossingen om de isolatiewaarde zo hoog mogelijk te houden. Ingeval een geïntegreerde loopdeur wordt toegepast, is een thermisch ontkoppeling belangrijk. Het verdient geen uitleg dat een loopdeur funest kan zijn voor de te behalen isolatiewaarde van de deurconstructie als geheel. Alpha heeft hiervoor dan ook een perfecte oplossing bedacht en geen concessies gedaan tussen functionaliteit en techniek.