ISO - de allrounder

Leverbaar in 40, 60 en 80 mm dikte

Modern en robuust
(gesloten opbouw als basis)

De ISO sectionaaldeur is voor elke situatie perfect te configureren. De ISO staat voor veiligheid en duurzaamheid gecombineerd met uitstekende isolatiewaarden (akoestiek en warmte). Het ISO-deurblad wordt modulair opgebouwd met geïsoleerde panelen. De dagmaat wordt rondom afgedicht met speciale rubberen profielen voor een optimale afsluiting, zodat er nauwelijks energie verloren kan gaan. De ISO-deur staat voor topkwaliteit met een moderne en eigentijdse uitstraling en is bijna overal toepasbaar door de verschillende typen beschikbare railsystemen.

Trendy uitstraling
(beplating en kleurstelling)

Door de horizontale microprofilering van de beplating krijgt de ISO-deur een moderne uitstraling. Er is een standaard kleurenpallet samengesteld met de meest gangbare kleuren. Keus genoeg, maar zit de gewenste kleur er niet tussen, dan bestaat de mogelijkheid om de ISO-deur in de gewenste klanspecifieke kleur te coaten.

 
ISO - sectionaaldeur 40 mm dikte
 max. breedte 8000 mm
 max. hoogte 6000 mm
 max. oppervlak 48 m²
 windbelasting Klasse 3-4
 paneeldikte 40 mm
 ALU-secties mogelijk ja
 μ -waarde 1,02 W/m²K
 bij 5.000 x 5.000 mm (compleet gesloten)
 
Standaard RAL-kleuren
3000 5003 5010 6009
7005 7016 8014 9002
9005 9006 9007 9010

De functie van licht
(toepassen van vensters en ramen)

In het arbowetgeving staan enkele bepalingen beschreven over de aanwezigheid van daglicht op de werkplek. Een goede hoeveelheid daglicht op de werkplek werkt in ieder geval prettiger, maar er zijn ook andere redenen te bedenken om lichtopbrengst te realiseren in de ISO-deur. De modulaire opbouw van de ISO-deur is zo ingericht, dat in bijna elke behoefte kan worden voorzien als het gaat om de keuze in ramen en vensters.


Een deur met een deur
(toepassen van een loopdeur)

Het productieproces is zo ingericht dat naast of in de ISO-deur een loopdeur gerealiseerd kan worden, de perfecte combinatie tussen goederenstroom en loopverkeer. Bovendien kan de loopdeur fungeren als vluchtroute en als zodanig opgenomen worden in het bedrijfsnoodplan. Zelfs over de hoogte van de leverbare dorpels is nagedacht. Ook kan een geïntegreerde loopdeur (loopdeur in de ISO-deur) bijdragen om de energiekosten te reduceren, afhankelijk van de open- en sluitbewegingen.