ISO - gesloten opbouw

Leverbaar in 40, 60 en 80 mm dikte
De ISO-sectionaaldeur is voor elke situatie perfect te configureren. De ISO staat voor veiligheid en duurzaamheid gecombineerd met uitstekende isolatiewaarden (akoestiek en warmte). Het ISO-deurblad wordt modulair opgebouwd met geïsoleerde panelen. De dagmaat wordt rondom afgedicht met speciale rubberen profielen voor een optimale afsluiting, zodat er nauwelijks energie verloren kan gaan. De ISO-deur staat voor topkwaliteit met een moderne en eigentijdse uitstraling en is bijna overal toepasbaar door de verschillende typen beschikbare railsystemen.

Beplating en kleurstelling
Door de horizontale microprofilering van de beplating krijgt de ISO-deur een moderne uitstraling. Er is een standaard kleurenpallet samengesteld met de meest gangbare kleuren. Keus genoeg, maar zit de gewenste kleur er niet tussen, dan bestaat de mogelijkheid om de ISO-deur in de gewenste klantspecifieke kleur te coaten.


Toepassen van vensters en ramen
In het arbowetgeving staan enkele bepalingen beschreven over de aanwezigheid van daglicht op de werkplek. Een goede hoeveelheid daglicht op de werkplek werkt in ieder geval prettiger, maar er zijn ook andere redenen te bedenken om lichtopbrengst te realiseren in de ISO-deur. De modulaire opbouw van de ISO-deur is zo ingericht, dat in bijna elke behoefte kan worden voorzien als het gaat om de keuze in ramen en vensters.


Toepassen van een loopdeur
Het productieproces is zo ingericht dat naast of in de ISO-deur een loopdeur gerealiseerd kan worden, de perfecte combinatie tussen goederenstroom en loopverkeer. Bovendien kan de loopdeur fungeren als vluchtroute en als zodanig opgenomen worden in het bedrijfsnoodplan. Zelfs over de hoogte van de leverbare dorpels is nagedacht. Ook kan een geïntegreerde loopdeur (loopdeur in de ISO-deur) bijdragen om de energiekosten te reduceren, afhankelijk van de open- en sluitbewegingen.